maanantai 21. kesäkuuta 2021

"Haluatko ansaita tonnin päivässä, samoin siitä edelleen joka päivä?"

 Netissä oli tuon otdikon kuuloinen mainos, ja niin jäin miettimään, ossisinko kekdiä moisen, ja niin parantsmissiheinen blogini parantamisesta.blogspot.com tuli mieleeni : jos se toimii eli paranido noin vain heti  niin jos neuvoisi moisrn nuutsmslle kymmenelle päivässä heidän caiboijinsa  jotka katsoisi hakemistosta, niin jos siitä olidi parikymppiä tai vähän enemmän maksuna  niin se toisi tonnin palkkaa kunakin työpäivänä.

21.7.2021    learntalents.blogspot.com I 105.   

"

I 105.   21th of June 2021   I ran in the video site www.youtube.com into an advertisrment that asked  something like "Do you want to earn 1000$ a day, then the next day, a 1000$ aday from them onwards?" Come to think of such a dream, I guess that my Finnish blog about healing could offer such if it works well, like it seems to. It cures immediately just by reading and understanding, so peopld could pay for it to someone who reads from the index tve cures to their own illness or wpund. The blig is at parantamisesta.blogspot.com and the not so good English translation of mine is at curingguesses.blogspot.com .
"


30.8.2021   Mutten ole tuota itse kokeillut. On tautivaara paitsi ehkei sähköpostitse, en sovi lääketieteen slalle ja joutuisin liiaksi niputetuksi yhteen juuri tämän yhden blogin kanssa vaikka tein sen vain varmuuden vuoksi yleisestä auttavaisuudesta, enkä kai pääsisi kymmeniin vuosiin eroon siitä maineesta, kun olen kurjoittanut niin paljon siheesta. Enkä osaisi tuota järjestääkään. 

1. syyskuuta 2021   Ai mutta meneeköhän tuostakin veroja, alv tai jotakin? 
 Ja joudutko maksamaan kela-tukea takaisin? 

6. lokakuuta 2021   Katso myös J9. learntalents.blogspot.com

Periaatteessa, jos nämä parannuskeinot toimivat, niin työsarkaa voi olla kaikki sairaat ja loukkaantuneet, eli kilpailua ei heti tule liiaksi ja näkymät ovat, että tässä voi olla lääketieteen tulevaisuutta. 
Lisää ansaisemismahdollisuuksia tulee, jos myisit toimivia käännöksiä netitse ulkomaille johonkin pitämääsi maahan. 

7. lokakuuta 2021   Siis parantamisaiheinen blogini voi olla jo käytössä lääketieteessä, mutten sitä varmaan osaa sanoa, kun en tunne lääketieteen alaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Magnifient views

 See my new book, free downliad at  https://miraclelikenature.blogspot.com/2024/04/magnifient-views.html