torstai 10. lokakuuta 2024

How to bring a shopping bag home

 " Maybe with handiwork materials (etc?) bought from a shop too, one ought not bring it straight away fully into use, (if one is not in the middle of enthusiastic hobby right then at that moment), and get squeezed of such since it is somebody else's style, their view of handiworks, instead of one's own endeavour, and so one just wonders, how to live with that, maybe eats something because the style suggests that such is one way to be positively with such, but one does not learn about handiworks so, and so it is not at all as happy and wise as intended. 

So first bring the shopping bag or packet just indoors to the hall, then if you are interested in it, maybe to the floor by some edge of the room, or more like to a quite central place quite well in sight but out of the way, and only when you are interested in looking at the materials or other bought things at home, open it and spread it so that you can wonder, what will we do now that we have this material, would it fit this or that hobby goal and do the other materials we have fit together with it for such, what woukd the whole demand? And what are such ways of making handiworks in your life's sphere, are you ordinarily more tidy, sight oriented, atmospheric, or not so good in such, where are the social styles of the handiworks compared with your own ordinary spectrum of life, and how does your endurancy compare with the tasks and what does that mean in your family's life? 

From LearnTalents7.BlogSpot.com 10.10.2024


*

11. lokakuuta 2024   Nimeni on Kaisa ja olen syntynyt 8.8., mutten ole koskaan ajatellut kumpaakaan kasseihin liittyvänä, korkeintaan joskus miettinyt, ajatteleekohan joku nimeni tarkoittavan, että minua saisi kohdella kuin kassia, muttei se omasta mielestäni ole ollut oikeutettua, vaan olen elollinen olento ja tarvitsen oikeuden itse päättää omasta elämästäni. Kaisa-etunimeni pääassosiaatio on minuun liittyen ollut keisari ja kai saa sekä kaikki, aina, kaitsea, aisoissa, sekä joskus (lehti)kasa ja kassa merkityksessä, mitä tuo kaikki on lopulta yhteensä. Kasseihin en ole huomannut liittyvän keisariuden mitenkään vaan siinä miekessä kassi liittyy kauppaan ja kaupan tärkeyteen nykymaailmassa, kauppiaan taitoihin ja maailmanymmärrykseen, sekä toisaalta värisymboliikan ja käytön myötä yhteiskunnan ja maailman osaksi niin kuin moiset esineillä ja välineillä yleensä, kertoen esim käyttäjänsä sekä valmistajansa näkökulmasta tai arvoista jotakin muttei yleensä niin oaljoa. 

"Kassi" sanana voi liittyä numeroon kasi, sen muotoon 8, joka on jotenkin täysi, että siinähän on kaikki kasassa, nyt on meillä kaikki mitä tarvittiin. Ja 8.8. syntyneenä olen huomannut lukuna kahdeksan olevan hyvä kokonaisuuksien objektiiviseen arvipintiin, sillä tasaisesti piirakan tapaan kahdeksaan sektoriin jaettuun ympyrään on hyvä verrata kokonaisuuksia niin että näkee, että siinä on kaikki osat mukana ja mittaduhteet on usein helpompi niin hahmottaa, joten ajattelu jää kokobaiskuvalluseksi helpommin, ja käytännön elämässä on usein hyvä, ettei ole ihan vaan unohtanut jotain osia, vaan osaa olla sekä järkevä että on elämänviisauden kannalta kärryillä jos jotain korjattavaa on. 

"Kassi"-sana tulee luultavasti myös sanoista "kas siinä", kas siinä voimme kuljettaa nämä tavarat, tai kas siinä onkin kaikki mitä tarvitsemme. 

En ole huomannut a- ja ä-kirjainten tulevan assosiaatioina toisilleen, vaan valinta on sosiaalisen tyylin mukaan, jos a vaihtuu "ä"ksi, ja se on yleensä ilkeä, eli käsi-assosiaatiota ei tule ja käsittää tuntuu nimeeni sopivan vain tuon ajattele, varmista -tyypin kai saa -assosiaation myötä ja miten järki on ollut vahvasti noydattamiani elämänalueita, kun kerran elämänviisaus ja tunteetkin sopivat sen kanssa yhteen. Kasseihin "käsi" liittyy siksi, että kauppiaan mielestä se on kassin käyttötilanteissa olennaista. 

Kassin käyttöön voi nuneron 8 muoto liittyä siinä, että on hyvä käyttää kassia elämänviisaasti, niin että elämä sujuu hyvin. Ei-motivoidut tekemiset yleensä huonontavat elämänlaatua ja heikentävät järjestelyiden toimivuutta, mm jaksavaisuutta ja viihtyvyyttä ja kykyä valita oikein, tehdä mielekkäästi. 

https://learntalents.blogspot.com/2023/01/christmas-gnome-internet-institute.html 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

How to bring a shopping bag home

 " Maybe with handiwork materials (etc?) bought from a shop too, one ought not bring it straight away fully into use, (if one is not in...